Allround voice-over en stemacteur 

Ben je op zoek naar een frisse, warme of herkenbare stem voor je webvideo, animatie of andere productie?  Gevonden! Hannelore's specialiteit is het inspreken van een ingewikkelde en/of zakelijke tekst op een natuurlijke manier.

"Inmiddels zit ik ruim twintig jaar als 'stem' in het vak en heb ik mij ontwikkeld tot een veelzijdige voiceover, die alles beheerst; van zakelijk tot zwoel en van informatief tot 'hard selling'. Ik heb onder andere gewerkt voor AH, ABN Amro, Rabobank, Vodafone, Persil, Intersport, Van Mossel en de tv-programma's Een Jaar van je Leven, Verzamelkoorts, Koffietijd, Tel Sell, Tommy Teleshopping, RTL Nieuws, Let's get Spanish, Hit the Road, Boswachter Gezocht."

In haar professionele thuisstudio, die tevens geschikt is voor het inspreken van tv-producties, zijn strakke deadlines  geen probleem. Ze is flexibel en denkt graag met je mee. Meer weten? Neem direct contact op.

Zó klinkt dat! 

Download hieronder een demo met voorbeelden van commercials, voiceovers en telefoonteksten. Uiteraard kan zij voor uw specifieke productie een demo op maat maken of van proefopname met een deel van de tekst. 

Foto's: www.bergh-fotografie.nl

Benieuwd naar de tarieven? 

Elke opdracht is weer anders, dus mail of bel gerust voor een prijsopgave of gratis proefopname voor jouw specifieke productie. 

De tarieven zijn marktconform voor een A-stem met een goede homestudio. Zo rekent ze voor een landelijke radiocommercial veelal 600 euro en voor een tv-commercial 800,-. Voice-overs voor webvideo's en bedrijfsvideo's tot drie minuten zijn 300,- en een telefoonsysteem van ongeveer 5 meldteksten is ook rond de 300,-.  

Aanlevering binnen 48 uur en vaak al binnen een paar uur. Kleine correcties achteraf en retakes op 'tone of voice' zijn gratis. Per commercial zal ze altijd diverse takes aanleveren en ook bij webvideo's krijg je twee of drie verschillende versies, zodat er nog wat te kiezen valt. Overigens spreekt ze ook Engelse teksten in.  

Overtuigend, herkenbaar,  betrouwbaar en allround

Ruim 20 jaar ervaring  

Ik denk graag met je mee en lever verschillende versies 

Gratis retake op tone of voice